Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Prehlásenie o spracovaní osobných údajov na základe nariadenia Európského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane osobných údajov (GDPR).
V súlade so zákonom 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov je našou zákonnou povinnosťou vás informovať ako spracovávame vaše osobné údaje a o vašich právach.   
 

Prehľad obsahu:

  1. Prevádzkovateľ osobných údajov
  2. Rozsah spracovania osobných údajov
  3. Aké osobné údaje spracovávame
  4. Používanie súborov Cookies
  5. Spôsob spracovania osobných údajov
  6. Doba spracovania osobných údajov
  7. Pre aké účely osobné údaje spracovávame
  8. Vaše práva v zmysle ochrany osobných údajov
  9. Zodpovednosť

 

1. Prevádzkovateľ osobných údajov

Spoločnosť WEBY GROUP s.r.o. je prevádzkovateľom osobných údajov na portáloch miest siete Virtualne.sk (zoznam všetkých miest), portálu www.stavebnik.sk, portálu www.dobrarada.sk a www.couvarit.sk a stránky www.vitualne.sk. Určujeme ako budú vaše osobné údaje spracovávané a za akým účelom. 

Kontaktné informácie: 

WEBY GROUP s.r.o.
Nižovec 2A, 960 01 Zvolen
IČO: 36046884
DIČ: 2020069535
Email: obchod@virtualne.sk
 

2. Rozsah spracovania osobných údajov

Osobné údaje sú spracované v rozsahu v akom ste nám ich poskytli a to jednak v súvislosti s plnením záväzkov poskytovaných služieb (bezplatných, ako aj na základe zmluvného vzťahu v prípade platených služieb) alebo ktoré sme zhromaždili inak a spracovávame ich v súlade s platnými právnymi predpismi
 

Neplnoletí

Osoba mladšia ako 16 rokov  nesmie zasielať spoločnosti WEBY GROUP s.r.o.  žiadne informácie. V prípade, že ste mladší, budete na používanie týchto stránok a služieb, realizáciu nákupov alebo akýchkoľvek iných právnych úkonov potrebovať súhlas rodiča alebo právneho zástupcu. 

 

3. Aké osobné údaje spracovávame

A. Osobné údaje registrovanej osoby

Ak sa rozhodnete využívať ponuku služieb portálov Virtualne.sk, potrebujeme od vás isté množstvo osobných údajov, aby sme vám mohli žiadanú službu poskytnúť. Údaje, ktoré sú nevyhnutné na plnenie podmienok, sú vždy oddelene označené ako povinné (napr. emailová adresa), aby ste vedeli, ktoré údaje musíte pri využívaní ponuky zadať, a ktoré môžete vynechať. Nižšie nájdete ich podrobný popis.

Pri bezplatnej registrácii vás požiadame o nasledujúce minimálne informácie, bez ktorých nie je možné registráciu dokončiť:

  • e-mailová adresa
  • prezývka (nickname)
  • ďalšie údaje od vás nevyžadujeme, ale môžete ich vyplniť vo vašom profile

Prihlásenie na portály Virtualne.sk  vykonáte zadaním vášho prihlasovacieho mena a hesla ktoré vám zašleme na vami zadanú emailovú adresu po registrácii. 

Odber informačných správ ohľadom servisu (napr. potvrdenie o prihlásení, zaslanie hesla, informácie od zákazníckeho servisu o sprístupnení obrázkov a textov) a obslužné emaily v platených službách (napr. zmluvné podklady, potvrdenie objednávky, platobné pokyny) nie je možné zrušiť, lebo je súčasťou poskytovaných služieb.

B. Zasielanie emailov o novinkách

Informácie o novinkách na našich stránkach a v mobilnej aplikácii vám budeme zasielať výhradne iba na základe vášho súhlasu, ktorý nám môžete dať pri registrácii. Tento súhlas je dobrovoľný  a môžete ho kedykoľvek odvolať  písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu. 

C. Vstup na portály bez registrácie a prihlásenia

Pre štatistické a marketingové účely využívame cookies tretích strán Google a Facebook. V používaných cookies sú vaše osobné údaje anonymizované. 

 

4. Používanie súborov Cookies

A. Spoločnosť WEBY GROUP s.r.o. Nižovec 2A, 960 01 Zvolen, IČO: 36046884 je prevádzkovateľom osobných údajov a správcom stránok uvedených v bode 1. Na týchto webových stránkach používame súbory cookies na účely:

 

  • - Základnej funkčnosti webových stránok.
  • - Merania návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach

 

B. Zber údajov uvedených v odstavci A. je možné považovať za spracovanie osobných údajov na právnom základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa alebo tretej strany podľa § 13 odst. f) ZoOÚ 18/2018 Z.z.

C. Webové stránky je možné používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - tento režim je možný nastaviť v rámci nastavenia prehliadača alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa námietku zaslaním na kontaktnú adresu obchod@virtualne.sk. Vaša námietka bude potom vyhodnotená bezodkladne, najneskôr do 30 dní od doručenia. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.

D. Ak podá návštevník námietku proti spracovaniu technických cookies nevyhnutných pre fungovanie webových stránok, nie je možné v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.

E. Cookies, ktoré sa zbierajú za účelom merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.

F. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na právnom základe vášho súhlasu podľa § 13 odst. a) ZoOÚ 18/2018 Z.z.. Súhlas udeľujete nastavením prehliadača na svojom zariadení na dobu, ktorá je uvedená ďalej. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely sa dá kedykoľvek vziať späť zmenou nastavenia príslušného internetového prehliadača.

G. Cookies sú ukladané najviac po dobu 2 roky (platí pre cookies za účelom zbierania návštevnosti). Cookies pre cielenie reklamy sú ukladané po dobu 90 dní.

H. Spracovanie osobných údajov je vykonávané prevádzkovateľom osobných údajov, osobné údaje však môže spracovávať aj :

  • - Poskytovateľ služby Google Analytics a reklamného systému Google AdWords , prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • - Poskytovateľ služby Facebook Ads., prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601, Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • - Prípadne ďalší poskytovatelia softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.

 

I. Vyššie uvedené spoločnosti ďalej s cookies nakladajú v súlade s ich zmluvnými podmienkami, ktoré nájtede predovšetkým na:
•    https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs;
•    https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs
•    https://www.facebook.com/policy.php

 

5. Spôsob spracovania osobných údajov

S Vašimi osobnými údajmi, budeme nakladať zodpovedne a v súlade s platnou slovenskou a európskou legislatívou. Pre spracovanie osobných údajov používame automatizované  prostriedky. Všetky údaje sú uložené na zabezpečených serveroch uložených v Európskej únii. Údaje nie sú zverejňované, nie sú prenášané ani spracovávané mimo krajín EÚ a nie sú sprístupnené ani poskytované tretím stranám.

Všetky údaje, ktoré zadáte po registrácii alebo prihlásení sú prenášané zakódovane certifikátmi SSL (Secure Socket Layer). Jedná sa o uznávanú a veľmi rozšírenú techniku. Spracovanie dát prebieha výhradne prostredníctvom výpočtovej techniky, čo nám umožňuje zaistiť potrebnú bezpečnosť, znížiť riziká neoprávnenej manipulácie, alebo zabrániť ich zničeniu, či strate. Osobné dáta sú chránené v maximálnej možnej miere pomocou moderných technológií, ktoré zodpovedajú stupňu technologického rozvoja, a miere rizika zneužitia.

Prístup k osobným údajom je vyhradený iba niekoľkým oprávneným a poučeným zamestnancom. Zaväzujeme sa, rovnako ako naši pracovníci, že budeme udržiavať technické a organizačné opatrenia, ktoré zamedzujú zneužitiu, straty, poškodeniu alebo zničeniu osobných údajov a to v celom reťazci, od vloženia vášho e-mailu až po vymazanie po vypršaní súhlasu, alebo obdobia skladovania údajov nutných pre splnenie záväzkov vyplývajúcich z poskytovaných služieb. Uisťujeme vás, že naši pracovníci, sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo bezpečnosť vašich osobných údajov.

 

6. Doba spracovania osobných údajov

Vaše osobné údaje spracovávame počas poskytovania služby do doby kým nezrušíte svoje konto, alebo kým neodvoláte svoj súhlas so spracovaním osobných údajov. 

 

7. Pre aké účely osobné údaje spracovávame

A. Pre účely poskytovania služieb (Účel plnenia zmluvy a oprávnených záujmov vyplývajúcich z poskytovanej služby)

Ak prejavíte záujem o naše produkty a služby, o osobné stretnutie, alebo sa rozhodnete používať naše platené služby na základe zmluvy, spracovávame vami poskytnuté osobné údaje v rozsahu uvedenom v bode 3A pre účel plnenia zmluvy a z nej vyplývajúcich záväzkov. 

Pre správne fungovanie služieb je našou povinnosťou vás informovať elektronickou poštou o informáciách týkajúcich sa dodávanej služby (zmeny v poskytovaní služieb alebo vo funkcionalite) a teda spracovávať vaše osobné údaje za účelom oprávnených záujmov vyplývajúcich z poskytovaných služieb.  

B. Pre marketingové účely (na základe vášho súhlasu)

Pre marketingové účely evidujeme minimálne údaje (email) a to na základe vášho súhlasu. V prípade, že prejavíte záujem o naše novinky, poskytujeme Vám možnosť vyjadriť dobrovoľný súhlas so spracovaním osobných údajov. Na základe neho  spracováme osobné údaje (email) do jeho odvolania. Tento súhlas je dobrovoľný  a môžete ho kedykoľvek odvolať  písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu. Vaše osobné údaje nebudú poskytnuté tretím stranám a nebudú odovzdávané ani spracovávané v krajinách mimo EÚ. 

 

8. Vaše práva v zmysle ochrany osobných údajov

V súlade so spracovaním a ochranou osobných údajov máte tieto práva:

  • právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k vašim osobným údajom
  • práva na opravu,
  • právo na vymazanie alebo obmedzenie spracúvania vašich osobných údajov
  • máte právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov
  • právo na prenosnosť údajov
  • právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so spracovaním osobných údajov
  • právo podať sťažnosť dozornému orgánu

Svoje práva si môžete uplatniť písomne na adrese sídla prevádzkovateľa, prostredníctvom elektronickej adresy obchod@virtualne.sk alebo osobne ústnou formou do zápisnice, z ktorej musí byť zrejmé, kto právo uplatnil, čoho sa domáha a kedy a kto vyhotovil zápisnicu, jeho podpis a váš podpis; pričom dostanete jednu kópiu zápisnice.

Upozorňujeme vás, že vaše právo na zmazanie údajov môže byť obmedzené zákonnou povinnosťou uchovávania údajov, ktorú musíme rešpektovať. Okrem toho si podľa zákona môžu súdy, orgány činné v trestnom riadení alebo iné zákonom určené úrady potrebné informácie vyžiadať.

Máte právo podať sťažnosť u dozorného orgánu, ktorým je Úrad pre ochranu osobných údajov. 

Každý internetový užívateľ by si mal byť vedomý toho, že informácie, ktoré zverejní, môžu vidieť a ukladať ostatní užívatelia. Dbajte preto na ochranu svojho súkromia. 

 

9. Zodpovednosť

Naša spoločnosť je zodpovedná za dodržiavanie týchto zásad spracovania a ochrany osobných údajov a je pripravená tento súlad preukázať kompetentným subjektom.

 

Top ponuky firiem

Viac ponúk

Ponuka práce

Viac ponúk

Inzercia

Viac inzerátov

Kalendár podujatí

Kategória

Výstavy, veľtrhy
Kurzy, školenia, semináre
Sympóziá
Iné

Lokalita - kraj

banskobystrický
bratislavský
košický
nitriansky
prešovský
trenčiansky
trnavský
žilinský